Instellingen
Widgets
Een tabblad toevoegen voor elke VOD afspeellijst in MarketPlace.
Een tabblad toevoegen voor elke VOD afspeellijst in MarketPlace.

Dit artikel toont u hoe u een tabblad toevoegt in MarketPlace voor elke VOD afspeellijst.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Maak de afspeellijsten aan.

Volg hier het artikel om een afspeellijst aan te maken: https://intercom.help/bsport-helpcenter/en/articles/4231364

Stap 2: Voeg een tabblad toe.

In instellingen > MarketPlace > Klik op 'tabblad toevoegen' rechts onderaan uw scherm.

Kies een naam voor het tabblad > kies het onderdeel "afspeellijst" > klik op "toon meer opties".

Selecteer de afspeellijst die u in het tabblad wilt hebben > "bevestig".

Het tabblad is nu beschikbaar in uw MarketPlace, en is gemakkelijk verplaatsbaar door het aan te klikken en te slepen.

Herhaal dit process om meerdere tabbladen toe te voegen.

⚠️ Alvorens de pagina te verlaten, klik op "Opslaan" om al uw aanpassingen op te slaan.