Leden
De betalingsmethode van een lid verwijderen

The goal of this article is to show you how to delete the payment method of a member.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de aankopen van uw leden te vergemakkelijken, biedt Bsport u de mogelijkheid om de betalingsmethodes op te slaan.

Dit artikel zal u uitleggen hoe u de betalingsmethode kan verwijderen, in geval van een vervallen kaart of op vraag van een klant.

1ste stap: Controleer het profiel van de klant.

Schrijf in de zoekbalk de naam van de klant > Klik er op.

Rechts onderaan het scherm, verschijnen de betalingsmethodes.

2e stap: Verwijder de betalingsmethode.

Klik op het icoontje van de prullenbak.

⚠️ WAARSCHUWING : het systeem laat niet toe dat u de betalingsmethode verwijdert indien er slechts één is opgeslagen in het profiel van het lid.

Het is ook onmogelijk om de betalingsmethode gebruikt voor een abonnement te verwijderen. ⚠️