Mijn studio
Sla een snelkoppeling op naar de mobiele versie van de bsport backoffice op uw telefoon
Sla een snelkoppeling op naar de mobiele versie van de bsport backoffice op uw telefoon

Dit artikel laat zien hoe er een snelkoppeling kan worden gemaakt om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw beheerdersaccount op uw telefoon.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Open de Chrome webbrowser van uw telefoon.

Ga naar het beheerdersaccount via deze link: https://backoffice.bsport.io/login

Klik op de blauwe knop middenonder in het scherm:

Selecteer de optie: "Toevoegen aan beginscherm":

Kies de titel van deze snelkoppeling:

De snelkoppeling verschijnt nu op het beginscherm!

Optie 2: Met Android

Open de Chrome webbrowser vanaf de telefoon.

Ga naar het beheerdersaccount via deze link: https://backoffice.bsport.io/login

Klik op de 3 puntjes bovenaan het scherm:

Selecteer de optie "Toevoegen aan beginscherm":

Kies de titel van deze snelkoppeling:

Klik op 'Toevoegen' :

De snelkoppeling verschijnt nu op het beginscherm!