Widgets personaliseren

In dit artikel leggen we uit hoe u het thema en de algemene layout van uw widgets kunt aanpassen.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

U kunt widgets al direct aan laten passen op de algemene huisstijl van uw websitebouwer, zoals Wordpress. Natuurlijk wilt u de integratie zo gepersonaliseerd mogelijk maken om de allerbeste merkbeleving te creëren voor bestaande en nieuwe leden.

Er bestaan meerdere opties om dit te realiseren, wellicht heeft u medewerkers die hierin gespecialiseerd zijn of kunt u het uit laten besteden aan experts. Deze update stelt u ook in staat om het binnen enkele stappen naar wens in te stellen.

Stap 1: de configuratie.

Ga naar "Instellingen" > "Widget" > "Personalisering".

Spacing & Rounding

• Spacing: hoe hoger de waarde, hoe verder elementen uit elkaar staan.

• Rounding: hoe hoger de waarde, hoe sterker de afronding van de hoeken.

Tekstopmaak

• Lettertype: selecteer het gewenste lettertype uit de lijst.

• Tekstkleur: selecteer de gewenste kleurcode voor de primaire tekstregels.

• Tekstkleur ondertitels: selecteer de gewenste kleurcode voor de secundaire tekstregels van de ondertitels

Kleuren

• Primaire kleur: selecteer de gewenste primaire kleurcode voor de knoppen.

• Secondaire kleur: selecteer de gewenste secundaire kleurcode voor de knoppen.

• Randkleur: selecteer de gewenste kleurcode voor de randen.

Achtergrond

• Achtergrondkleur: selecteer de gewenste kleurcode voor de achtergrond.

• Elementenkleur: selecteer de gewenste kleurcode van de elementen (inhoud tekstgedeeltes en knoppen)

Aan de rechterzijde ziet u een live voorvertoning dat u direct laat zien hoe de gepersonaliseerde widget eruit komt te zien.

Verder kunt u een enkele (zwarte omranding) óf alle velden (rode omranding) resetten.

VOLTOOID!

De personalisering is voltooid. U kunt het direct op uw bestaande (of nieuwe) website integreren.