Instellingen
Abonnement bsport
Begrijpen en traceren van uw betalingskosten

Dit artikel legt uit hoe de betalingskosten werken en hoe u ze kunt bijhouden op uw bsport-platform.

Operations bsport avatar
Geschreven door Operations bsport
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Wat zijn betalingskosten?

Betalingskosten zijn de kosten die Stripe, onze partner voor online betalingen, in rekening brengt voor transacties die via ons platform plaatsvinden.

Deze kosten zijn vergelijkbaar met elk ander betalingssysteem, zoals betaalterminals of Paypal.

• Hoe brengen we deze betalingskosten in rekening?

Bij bsport schieten we de betalingskosten die Stripe van ons neemt in real-time voor wanneer de betalingen worden gedaan.

Vervolgens factureren wij u de som van deze kosten die wij u hebben voorgeschoten, aan het begin van de volgende maand, bij de betaling van uw bsport abonnement.

U vindt deze betalingskosten dus terug op uw bsport-facturen, onder de naam Betalingskosten (voor de vorige maand).

Deze facturen zijn beschikbaar en direct te downloaden in uw bsport backoffice onder Instellingen >> Abonnement.

⚠️ Transactiekosten worden berekend aan de hand van de tarieven die vermeld staan in uw contract. Dit staat specifiek in sectie 4 waarin de toegepaste tarieven worden gedetailleerd.⚠️

• Hoe kunt u uw betalingskosten volgen?

Bij bsport willen we transparant zijn voor onze klanten. Daarom kunt u uw transactiekosten in real-time volgen.

Om dit te doen, kunt u de volgende stappen volgen:

Ga naar het tabblad Rapportage en maak een rapport Betalingen aan.

Vervolgens kunt u de gewenste kolommen selecteren, maar zorg ervoor dat u de kolom Transactiekosten hebt geselecteerd.

Zodra het rapport is gemaakt, selecteer de periode die u wilt bijhouden en klik op Opslaan en genereren (rechtsbovenin).

En daar heeft u het! 🎉

Alle betalingen die op het platform zijn geregistreerd voor de geselecteerde data, worden weergegeven samen met de bijbehorende transactiekosten.

Bonusstap: als u alleen betalingen met kosten wilt zien, klik je op Een gefilterde weergave toevoegen en voeg de filterregel ''Transactiekosten" zijn "Groter dan of gelijk aan" 0,001 toe.