Instellingen
Facturatie
Regulariseren van onbetaalde rekeningen vanuit de applicatie (white label)📱
Regulariseren van onbetaalde rekeningen vanuit de applicatie (white label)📱

Dit artikel laat zien hoe u leden via een externe link op uw white label applicatie kunt doorverwijzen naar hun onbetaalde rekeningen.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel leert u hoe u een externe link kunt maken op uw white label applicatie en in het bijzonder een link die het lid doorverwijst naar zijn onbetaalde facturen, zodat die kunnen worden betaald.

Herstel uw bsport ID:

Ga naar Instellingen > Algemeen (hier)

Na het verkrijgen van uw bsport ID zijn er nog slechts 2 eenvoudige stappen.

Maak uw externe link :

1- Ga naar Instellingen > Gepersonaliseerde App (1)

2- Uw omleidingslink toevoegen (2)

In dit tabblad kunt u klikken op "Een link toevoegen". Er wordt dan een configuratievenster voor de link geopend. U moet drie dingen invullen:

De titel van de link, bijvoorbeeld "Betaal uw openstaande schulden ⚠️".

De omleidingslink ➡️ https://backoffice.bsport.io/login?membership=115&next=/c/115/home. (link te kopiëren/plakken)⚠️ Let op: Vergeet niet de waarde "115" (tweemaal) te vervangen door uw studio bsport ID.
U vindt deze ID in het tabblad Instellingen > Algemeen (hier)

Een pictogram (optioneel)

Sla op, en zoek dan uw externe link in uw toepassing, op uw tabblad "Studio".

Tot snel!