Alle samlingerMarketingNyhedsbrev
Opsætning af Mailchimp konto

Få hjælp til den korrekte opsætning af din Mailchimp konto

Kevin Refvik avatar
Skrevet af Kevin Refvik
Opdateret over en uge siden

Start med at gå ind på https://mailchimp.com og klik på "Sign up" i toppen af siden.

Først skal du lave et login, som alle i virksomheden kan bruge. Brug derfor gerne en generel e-mail, og et kodeord som andre må kende til.

Nu skal du vælge hvilket abonnement, som egner sig til dit nyhedsbrev. Som udgangspunkt kan "Free" udgaven anvendes til de basale behov. Overstiger du mere end 2000 modtagere af nyhedsbrevet skal du vælge "Essentials" og angive hvor mange modtagere du forventer at have. Dette kan altid justeres senere.

Nu er du klar til at udfylde dine informationer. Navnet bør være på den person, som håndterer udsendelsen af nyhedsbrevene.

Tilføj virksomhedens adresse som vist her.

Har du allerede nogle modtagere af dit nyhedsbrev klikker du "ja" og følger instruktionerne, ellers vælger du "nej". Du kan altid tilføje kontakter på et senere tidspunkt.

Vælg hvad virksomheden sælger - du kan vælge flere.

Vælg hvor virksomhedens salg foregår - du kan vælge flere.

Vælg om du ønsker at modtage nyhedsbreve fra Mailchimp. Dette er ikke et krav.

Sidste step er at aktivere din konto. Det gør du ved at klikke på knappen i den mail du har modtaget fra Mailchimp. Kan du ikke finde mailen er det en god idé at tjekke din spam mappe.

Godt klaret! 🥳 Du er nu helt færdig med opsætningen af din konto.
Nu skal du blot sende dine login oplysninger til den projektleder du har dialog med hos bubble, og læne dig tilbage mens vi tryller et lækkert design frem til dig.