Denne cookie politik forklarer, hvordan CalcuEasy ApS og dets tilknyttede selskaber (samlet "CalcuEasy", "vi", "os" og "vores") bruger cookies og lignende teknologier til at genkende dig, når du besøger vores websteder, herunder uden begrænsning calcueasy.com , app.calcueasy.com og eventuelle efterfølgende webadresser, mobile eller lokaliserede versioner og relaterede domæner/underdomæner ("Websteder") og/eller vores mobilapplikation ("App") og/eller vores brugerplatform ("Platform"). Det forklarer, hvad disse teknologier er, og hvorfor vi bruger dem samt dine rettigheder til at kontrollere vores brug af dem.

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, der placeres på din computer eller mobilenhed, når du besøger et websted, en mobil app eller bruger en online platform. Cookies bruges i vid udstrækning af onlineudbydere til at lette og hjælpe med at gøre interaktionen mellem brugere og websteder, mobile apps og online platforme hurtigere og lettere samt til at give rapporteringsoplysninger.

Cookies, der er indstillet af webstedet og/eller mobil app’en og/eller platformejeren (i dette tilfælde CalcuEasy.com) kaldes "førstepartscookies". Cookies, der er indstillet af andre parter end webstedet og/eller mobilappen og/eller platformejeren kaldes "tredjepartscookies". Tredjepartscookies muliggør, at tredjepartsfunktioner eller tredjepartsfeatures leveres på eller via webstedet og/eller mobil app’en og/eller platformen (f.eks. som reklame, interaktivt indhold og analyse). De parter, der indstiller disse tredjepartscookies, kan genkende din computer eller enhed både når den besøger webstedet og/eller mobil app’en og/eller den pågældende platform, og også når den besøger visse andre websteder og/eller mobile apps og / eller platforme.

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger førsteparts- og tredjepartscookies af flere grunde. Nogle cookies kræves af tekniske grunde for at vores websteder og/eller app og/eller platform skal fungere, og vi omtaler disse som "væsentlige" eller som "strengt nødvendige" cookies. Andre cookies giver os også mulighed for at spore og målrette vores brugeres interesser for at forbedre oplevelsen på vores websteder og/eller app og/eller platform. Tredjeparter serverer cookies gennem vores websteder og/eller app og/eller platform til analyse og andre formål. Dette er beskrevet i flere detaljer nedenfor.

Vores websites

----------------------

Type cookies:

Væsentlige website cookies

Hvorfor:

Disse cookies er strengt nødvendige for at give dig tjenester tilgængelige via vores websteder og for at bruge nogle af dens funktioner, såsom adgang til sikre områder.

udbyder:

CalcuEasy.com

Sådan nægter du:

Da disse cookies er strengt nødvendige for at levere webstederne til dig, kan du ikke nægte dem. Du kan blokere eller slette dem ved at ændre dine browserindstillinger dog som beskrevet nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?".

----------------------

Type cookies:

Ydeevne og funktionalitets cookies

Hvorfor:

Disse cookies bruges til at forbedre ydelsen og funktionaliteten på vores websteder, men er ikke vigtige for deres brug. Uden disse cookies kan visse funktioner som videoer muligvis ikke være tilgængelige.

Udbyder:

CalcuEasy.com

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" For at afvise disse cookies.

----------------------

Type cookies:

Analytics og tilpasset cookies

Hvorfor:

Disse cookies indsamler oplysninger, der bruges i samlet form for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores websteder bruges, eller hvor effektive vores marketingkampagner er, eller for at hjælpe os med at tilpasse vores websteder til dig.

Udbyder:

Google Analytics

Hotjar

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" For at afvise disse cookies.

Alternativt skal du klikke på det relevante link til fravælgelse nedenfor:

----------------------

Type cookies:

Annoncerings cookies

Hvorfor:

Disse cookies bruges til at gøre reklamemeddelelser mere relevante for dig. De udfører funktioner som at forhindre, at den samme annonce kontinuerligt vises, sikre at annoncer vises korrekt for annoncører, og i nogle tilfælde vælger de annoncer, der er baseret på dine interesser.

Udbyder:

AppNexus
Bing Ads
DoubleClick
Facebook Custom Audience
Google AdWords Conversion
Google Dynamic Remarketing
LinkedIn Ads

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" For at afvise disse cookies.

Alternativt skal du klikke på det relevante link til fravælgelse nedenfor:

----------------------

Type cookies:

Social Media cookies

Hvorfor:

Disse cookies bruges til at give dig mulighed for at dele sider og indhold, som du finder interessant på vores websteder gennem tredjeparts sociale netværk og andre websteder. Disse cookies kan også bruges til reklameformål.

Udbyder:

Facebook Connect

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" For at afvise disse cookies.

Alternativt skal du klikke på det relevante link til fravælgelse nedenfor:

----------------------

Type cookies:

Kommunikationstjenester

Hvorfor:

Disse cookies bruges til at forbedre vores kommunikation med dig som en potentiel bruger af tjenesten.

Udbyder:

Intercom

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" For at afvise disse cookies.

----------------------

Vores app

----------------------

Type cookies:

Annonceringscookies

Hvorfor:

Disse cookies bruges til at gøre reklamemeddelelser mere relevante for dig. De udfører funktioner som forhindrer, at den samme annonce kontinuerligt vises igen, sikrer, at annoncer vises korrekt for annoncører, og i nogle tilfælde vælger annoncer, der er baseret på dine interesser.

Udbyder:

Facebook Custom Audience
Google Dynamic Remarketing

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" For at afvise disse cookies.

Alternativt skal du klikke på det relevante link til fravælgelse nedenfor:

• Facebook Custom Audience: Instructions on how to opt out are provided here

• Google Dynamic Remarketing

----------------------

Type cookies:

Social Media cookies

Hvorfor:

Disse cookies bruges til at give dig mulighed for at dele indhold, som du finder interessant på vores App gennem tredjeparts sociale netværk. Disse cookies kan også bruges til reklameformål.

Udbyder:

Facebook Connect
Facebook Social Graph

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" For at afvise disse cookies.

Alternativt skal du klikke på det relevante link til fravælgelse nedenfor:

• Facebook Connect

• Facebook Social Graph: Du kan deaktivere og administrere ved hjælp af personlige indstillinger for privatliv, når du er logget ind på en Facebook-konto

----------------------

Type cookies:

Kommunikationstjenester

Hvorfor:

Disse cookies bruges til at forbedre vores kommunikation og support med dig som bruger.

Udbyder:

Intercom

Sådan nægter du:

Følg instruktionerne nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?" for at afvise disse cookies.

----------------------

Hvad med andre sporingsteknologier, som web beacons?

Cookies er ikke den eneste måde at genkende eller spore besøgende på et websted og/eller en mobil app og/eller platform. Vi bruger muligvis andre, lignende teknologier fra tid til anden, som web beacons (undertiden kaldet "tracking pixels" eller "clear gifs"). Dette er små grafikfiler, der indeholder en unik identifikator, der gør det muligt for os at genkende, når nogen har besøgt vores websteder og/eller app og/eller platform. I mange tilfælde er disse teknologier afhængige af, at cookies fungerer korrekt, og derfor vil afviste cookies forringe deres funktion.

Bruger du Flash-cookies eller lokal-delte objekter?

Vores websteder og/eller app og/eller platform kan muligvis også bruge såkaldte "Flash Cookies" (også kendt som lokale delte objekter eller "LSO'er") til blandt andet at indsamle og gemme information om din brug af vores tjenester, svig forebyggelse og til andre webstedsoperationer.

Hvis du ikke vil have Flash Cookies gemt på din computer, kan du justere indstillingerne for din Flash-afspiller for at blokere Flash Cookies-lager ved hjælp af de værktøjer, der findes i panelet med indstillinger for webstedslagring. Du kan også kontrollere Flash-cookies ved at gå til panelet for global lagringsindstillinger og følge instruktionerne (som kan indeholde instruktioner, der for eksempel forklarer, hvordan man sletter eksisterende Flash-cookies (refereret til "information" på Macromedia-webstedet), hvordan man kan forhindre Flash LSO'er bliver ikke placeret på din computer uden at blive spurgt, og (til Flash Player 8 og nyere) hvordan man blokerer Flash Cookies, der ikke leveres af operatøren på den side, du er på på det tidspunkt).

Bemærk, at hvis du indstiller Flash Player til at begrænse eller begrænse accept af Flash Cookies, kan det reducere eller hindre funktionaliteten i nogle Flash-applikationer, herunder muligvis Flash-applikationer, der bruges i forbindelse med vores tjenester eller online indhold.

Tjener du målrettet annoncering?

Tredjeparter kan levere cookies på din computer eller mobile enhed til at tjene reklame via vores websteder og/eller app og/eller platform. Disse virksomheder bruger muligvis oplysninger om dine besøg på dette og andre websteder for at levere relevante reklamer om varer og tjenester, som du muligvis er interesseret i. De kan også bruge teknologi, der bruges til at måle effektiviteten af reklamer. Dette kan opnås ved hjælp af cookies eller web beacons til at indsamle oplysninger om dine besøg på dette og andre websteder og/eller mobile apps og/eller platforme for at give relevante reklamer om varer og tjenester af potentiel interesse for dig. Oplysninger indsamlet gennem denne proces gør det ikke muligt for os eller dem at identificere dit navn, kontaktoplysninger eller andre personlige identificerende oplysninger, medmindre du vælger at give disse.

Hvordan kan jeg kontrollere cookies?

Du har ret til at beslutte, om du vil acceptere eller afvise cookies. Du kan udøve dine cookie-præferencer ved at klikke på de relevante afmeldingslinks, der findes i cookietabellen ovenfor.

Du kan indstille eller ændre din webbrowser-kontrol for at acceptere eller afvise cookies. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du stadig bruge vores websteder og/eller app og/eller platform, selvom din adgang til nogle funktioner og områder muligvis er begrænset. Da de måder, hvorpå du kan afvise cookies gennem din webbrowser-kontrol, varierer fra browser til browser, skal du besøge din browsers hjælpemenu for at få flere oplysninger.

Derudover tilbyder de fleste annoncenetværk dig en måde at fravælge målrettet annoncering. Hvis du gerne vil finde ud af mere information, bedes du besøge dette: http://www.aboutads.info/choices/ or http://www.youronlinechoices.com

Hvor ofte opdaterer du denne cookiepolitik?

Vi kan opdatere denne cookiepolitik fra tid til anden for at afspejle for eksempel ændringer i cookies, som vi bruger eller af andre operationelle, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager. Besøg derfor regelmæssigt denne cookiepolitik for at holde dig informeret om vores brug af cookies og relaterede teknologier.

Datoen øverst i denne cookiepolitik angiver, hvornår den sidst blev opdateret.

Hvor kan jeg få yderligere oplysninger?

Hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies eller andre teknologier, så mail os på kontakt@calcueasy.com.