Lägg till nytt kundkort

Olika vägar att lägga till ett nytt kundkort i Cirrus

Updated over a week ago

Cirrus 2

Klicka på +  i huvudmenyn och välj "Kundkort".
Du kan antingen söka och hämta företagsuppgifterna direkt från Creditsafe (tidsbesparing!⏰), eller skapa kundkortet manuellt genom att skriva in uppgifterna direkt i fälten.

Klicka på fortsätt och komplettera med eventuell information som saknas.
Klart! 👏

Cirrus 1

Klicka på "Lägg till" huvudmenyn och välj "Nytt kundkort".
En dialog öppnas då som frågar dig på vilket sätt du vill lägga upp det nya Kundkortet.

Följande tre sätt kan användas för att skapa nya kundkort:

1. Creditsafe - Sök fram kunden via Creditsafe's register och importera ett nytt kundkort.

2. Excelimport - Importera data via en fördefinierad mall som kan laddas ner i Kontrollpanelen.

3. Manuellt - Fyll i de uppgifter du har om kunden manuellt.

Sen är det bara att spara! 👏