All CollectionsExchange+
Varför funkar inte min Outlooksynk?

Så felsöker du Outlooksynken

Updated over a week ago

Här är några vanliga exempel på orsaker till att kalender inte synkas, kika och se om orsaken finns nedan👇

För att kalenderns aktiviteter ska kunna synkas krävs följande;

• Att aktiviteten är tidsatt med datum och klockslag.

• Att aktiviteten är kategoriserad till "Cirrus" i Outlook. Se hur man gör här!

• Att mottagaren/avsändarens e-postadress finns på ett kundkort i Cirrus.

• Att dina e-postuppgifter är ifyllda korrekt under "Mitt konto" i Kontrollpanelen. Se hur du fyller i detta här!

• Att ni har tillvalet Outlooksynk eller Exchange+ aktiverat.

• Att mötet ligger inom den period ni synkar (max 120 dagar framåt).

• Personen som är mottagare eller avsändare i mötet i Outlook finns inte i Cirrus. E-postadressen mötet är kopplat till måste finnas i Cirrus för att matchning ska ske.

• Privata aktiviteter utan mottagare eller avsändare synkas inte

• Du kan behöva byta ditt Outlook-lösenord. Du kan kontrollera ifall Outlook kräver detta genom att logga in via webbversionen - outlook.office365.com.

• Cirrus synkroniseras med Outlook var 15:e minut vilket innebär att ett möte kanske inte dyker upp i din kalender direkt.

Testat och verifierat allt ovan och det funkar ändå inte? 😓
Skriv till oss så hjälper vi dig!