All CollectionsVanliga frågor
Jag har glömt mitt lösenord!

Så skapar du ett nytt lösenord

Updated over a week ago

Ingen fara, det är lätt att ordna! 😅
Gå till inloggningssidan och klicka på Glömt lösenord / Forgot password.

Fyll i den e-postadress som är kopplad till ditt konto och välj Reset password / Nollställ. Om e-postadressen stämmer överens med ditt konto i Cirrus kommer du att få ett mail med instruktioner hur du skapar ett nytt lösenord.

Sen är det bara logga in som vanligt igen!

📌Tips! Samma procedur gäller också om du inte hann skapa ett lösenord när ditt konto precis skapades eller om ditt lösenord gått ut.