Kundkort och kontakter
Kontakter
Hur tar man bort en kontaktperson?

Så tar du bort en kontaktperson

Updated over a week ago

Cirrus 2

Sök fram kontaktpersonen du vill ta bort och håll muspekaren över knappen med de tre prickarna nere till höger (precis bredvid spara-knappen). Om du har behörighet att ta bort kontaktpersonen dyker alternativet "TA BORT" upp bland valen.

Cirrus 1

För att ta bort en kontaktperson så går du inpå kontaktkortet inne på kundkortet.
Om du har behörighet att ta bort en kontaktperson kan du sedan klicka på krysset för att Ta bort.

📌 Viktigt! Om det finns data kopplad till kontaktpersonen som exempelvis order, aktiviteter, säljprojekt eller liknande så förhindras möjligheten att ta bort då data skulle gå förlorad. Gör då kontaktpersonen inaktiv istället genom att bocka ur fältet "Aktiv" så går du inte miste om någon data.