Kundkort och kontakter
Kundkort
Hur ändrar jag ansvarig på flera kundkort från en användare till en annan?
Hur ändrar jag ansvarig på flera kundkort från en användare till en annan?

Så byter du ansvarig på flera kundkort på en gång

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Att flytta flera kundkort från en användare till en annan händer ibland. Exempelvis när en ny kollega börjar eller när ni fördelar om kundportföljen. Följ stegen nedan för att snabbt ändra ansvarig! 🤝

Cirrus 2

1. Välj Kundkort in huvudmenyn.

2. Filtrera fram alla kundkort som du vill flytta.

3. Se till att visa antal rader som innefattar alla kundkort du fått fram och sedan markerar du alla kundkort

4. Välj sedan "Ändra" och leta fram den nya användaren i fältet "Ansvarig".

5. Spara! 🎉

OBS! Observera att du i dagsläget endast kan byta ansvarig på en kundklass i taget. Filtrera därför fram alla kundkort med den nuvarande ansvarige, filtrera sedan en kundklass i taget. Byt ansvarig och spara. Filtrera sedan fram nästa kundklass med nuvarande ansvarig, välj ny ansvarig i massuppdatering och spara.

Cirrus 1

Byta ansvarig på kundkorten gör du snabbt och enkelt genom att följa dessa steg:

1. Gå in i Kundkortsvyn.

2. Filtrera fram alla kundkort som tillhör den gamla säljaren.

3. Klicka på det blå kugghjulet och välj "Markera alla".

4. Klicka på kugghjulet igen och välj "Massuppdatera". Välj den nya säljaren i listan för "Ansvarig".

5. Spara! 🎉