Säljprojekt
Hur skapar man ett säljprojekt?

Så gör du för att lägga till en affärsmöjlighet i pipeline i Cirrus

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Cirrus 2

Steg 1.

Välj "Lägg till" och sedan "Säljprojekt" i toppen på sidan.

Steg 2.

Sök fram företaget du vill skapa ett säljprojekt med, eventuell kontaktperson och skapa en titel.

Steg 3.

Registrera de uppgifter du har. Exempelvis värde, källa, förväntat beslutsdatum, sannolikhet mm. och klicka därefter på Spara.

Steg 4.

För att flytta säljprojektet sedan mellan dess olika faser så drar du och släpper projektet i pipelinen.🚀

Cirrus 1

Steg 1.

Sök fram företaget du vill skapa ett säljprojekt emot och klicka på "Lägg till" och välj "Nytt projekt". Knappen för Lägg till hittar du bredvid flikarna under kundkortet

Steg 2.

Registrera de uppgifter du har.  Exempelvis värde, källa, förväntat beslutsdatum, sannolikhet mm. och klicka därefter på Spara.

Steg 3.

För att flytta säljprojektet sedan mellan dess olika faser så drar du och släpper projektet i pipelinen.🚀