Integrationer och API
Aktivera Mailchimp integrationen

Så gör du för att koppla ihop Cirrus med ditt Mailchimpkonto

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Integrationen mellan Cirrus och Mailchimp möjliggör för dig att skapa e-postlistor direkt från Cirrus och se till att dessa förs över per automatik till ditt Mailchimp-konto. Glöm allt vad gäller exporter, importer och uppdatering av listor och låt automatiken göra arbetet 🤖

Såhär gör du för att aktivera integrationen;

Steg 1.

Till att börja med behöver du aktivera tillägget för ditt konto i Roller. Gå in i kontrollpanelen, välj användare, sedan roller och bocka i "Arbeta med Mailchimp".

Steg 2.

När du har tillgång till Mailchimp dyker alternativet "Mailchimp" upp i menyn till vänster. Klicka in där och välj "Yes" i Aktivera.

Steg 3.

Hämta din API-nyckel från ditt Mailchimp-konto och klista in i fältet "API key".

Steg 4.

Fyll i dina standardvärden och spara!

Nu är du redo att skapa e-postlistor direkt från Cirrus! Klicka vidare till filmen här nere👇

❗ Kom ihåg att kontrollera så att din prisplan hos Mailchimp motsvarar så många audiences (listor) som du önskar synka över.