Anpassa Cirrus
Hur kan jag skapa automatiska arbetsflöden i Cirrus?

Så använder du funktionen Triggers i Cirrus för att skapa automatiska arbetsflöden

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Triggers är mycket kraftfullt och kan användas på massor av olika sätt för automatisering. Triggers är uppdelat i följande områden för aktivering av ett automatiskt arbetsflöde.

• När en aktivitet sparas eller uppdateras

• När ett kundkort sparas eller uppdateras

• När ett säljprojekt sparas eller uppdateras

• När en order sparas eller uppdateras

• Eller genom en nattkörning

När du valt vad som ska aktivera ditt arbetsflöde blir nästa steg att sätta upp förutsättningar och resultat. För att göra saker enkelt har vi samlat 3 olika exempel på automatiska arbetsflöden våra användare skapat med hjälp av Triggers. Kopiera dem rakt av eller testa dig fram! 😄

3 exempel på automatiserade arbetsflöden skapade med hjälp av Triggers i Cirrus

1. Jag vill se till att en uppföljning skapas automatiskt på kundkortsägaren när denne fått ett nytt kundkort av typen Prospekt.

2. Jag vill se till att en uppföljning skapas automatiskt 3 dagar efter att en användare markerat en aktivitet av typen Kundbesök som utförd.

3. Jag vill att ett e-post ska skickas automatiskt till alla användare när någon markerat ett säljprojekt som vunnet.

Vill du ha lite extra guidning? Skriv ett meddelande till oss i Cirrus! Vi hjälper dig gärna att spara lite extra tid! 😍

Viktigt!
Se till att markera din Trigger som aktiv när du satt upp din regler. Den står automatiskt på inaktiv under tiden du redigerar.