Vanliga frågor
Hur byter jag språk i Cirrus?

Cirrus finns på både engelska och svenska

Updated over a week ago

Du kan välja att ha alla inställningar och generella delar av Cirrus på engelska eller svenska.

För att byta språk går du in under din profilbild upp till höger, väljer "Mitt Konto" och sedan ändrar i fältet "Språk". Språket är kopplat till ditt konto och påverkar inte dina kollegors konton. 🙂

Kom ihåg!

Översättning av kategorier som ni skapat sälja påverkas inte av språkinställningen. Exempelvis kundtyper, aktivitetstyper, faktafält mm.

📌Fungerar likadant i Cirrus 1 som i Cirrus 2!