Slå ihop kundkort

Dubbletter av kundkort? Så här gör du för att slå samman dem!

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Steg 1.

Gå in på det kundkort du vill flytta det andra kundkortets data till. Håll musen över kugghjulet uppe till höger på kundkortet och välj "Slå samman".

Steg 2.

Sök fram det kundkort som du vill flytta data från. Kundkortet du väljer här kommer "tas bort" efter sammanslagningen, all data som tidigare var kopplad till det återfinns på det sparade kundkortet.

Steg 3.

Mängden data som hittades och kommer att flyttas till kundkortet som ska behållas visas. Ser allt korrekt ut?

Klicka på Slå Samman