Aktiviteter och kalender
Måste jag koppla en aktivitet till ett kundkort?
CustomerSuccessTeam avatar
Written by CustomerSuccessTeam
Updated over a week ago

Svaret är fortfattat- ja, man måste koppla en aktivitet till ett kundkort.
Men om aktiviteten inte har något med en kund att göra då?

Har aktiviteten inget med någon kund att göra så kan man istället för att välja en kund, skapa ett internt kundkort, exempelvis ett för sig själv som användare eller för företaget. Se exempel nedan.

1. Börja med att skapa ett kundkort avsett för interna aktiviteter. Skapa sedan en eller flera kontakter kopplade till kundkortet, tex säljarna på ditt företag.

2. Skapa sedan aktiviteten och sök upp det kundkort du nyss skapat. Ansvarige för den interna aktiviteten kan exempelvis vara den som håller i aktiviteten eller den som skapat den.

ℹ️ Detta gäller även säljprojekt och order.