Lägg till en aktivitet

Hur du gör för att lägga in en aktivitet i Cirrus!

Updated over a week ago

Steg 1.

Klicka på + tecknet i huvudmenyn och välj Aktivitet.

Steg 2.

Har du nyligen besökt ett kundkort i Cirrus så kommer vi att föreslå detta kundkort per default, för din aktivitet.
Om du vill byta kundkort söker du bara fram önskad kund i sökrutan 😊

Steg 3.

Skriv in de viktigaste uppgifterna först.
Kontakt- Vilken av dina kontaktpersoner på företaget vill du boka aktiviteten med?
Ansvarig- Är det du eller någon av dina kollegor som ska utföra aktiviteten?

Datum & Tid
Aktivitetstyp - Välj vilken typ av aktivitet det gäller.
Beskrivning- Beskriv vad aktiviteten gäller.

Sedan klicka på Fortsätt 👉

Steg 4.

Nu är vi inne i aktivitetsmodalen där du kan lägga till ytterligare information. Är aktiviteten tex. kopplad till ett säljprojekt kan du välja vilket här. Vill du lägga till information i faktafält, skapa en koppling eller ladda upp ett dokument? Allt detta går att göra direkt i modalen.

För att få en större ruta att skriva i för Beskrivning och Resultat så klickar du bara en gång på rutan för att få den större och klicka bredvid den för att förminska den.

Klart! ✔️

För Cirrus 1

Steg 1.

Klicka på + knappen i toppmenyn och välj "Ny aktivitet".

Steg 2.

Sök upp kunden det gäller.

Steg 3.

Fill in the blanks. Select who's resposible for doing the activity, date and time, the correct contact, activity type etc. And dont forget to add a description to your activity!
When you're done, save.

Fyll i fälten. Välj ansvarig för aktiviteten, datum och tid. Vem som är kontaktperson, aktivitetstyp osv.
Glöm inte bort att lägga till en beskrivning! När du är klar klicka på Spara! ✅