Kom igång
Skapa ett lösenord

Hur du skapar ett lösenord för att logga in första gången.

Updated over a week ago

Steg 1

Klicka dig in till login-sidan för Cirrus 2.

Använder du Cirrus 1? Då loggar du in via denna adress:

https://login.crmportalen.se/

Steg 2

Klicka på 'Forgot password' under inloggningsrutan.

Fyll i din e-postadress som är kopplad till ditt konto i Cirrus och klicka sedan på 'Get new password'. Ett mail med det nya lösenordet skickas nu till din inkorg.

Glöm inte bort att kolla skräpposten om du inte hittar meddelandet.

Steg 3

Mailet innehåller en länk för att skapa ditt nya lösenord. Klicka på knappen 'Reset your password' eller länken i botten av mailet.

Fick du inget mail?

• Kontrollera din skräppost.

• Dubbelkolla att det är rätt e-postadress du fyllt i. Dvs den som är kopplad till ditt Cirruskonto.

• Prova att beställa lösenordet igen via knappen som heter 'Resend link'

Steg 4

Fyll i ditt lösenord. Var noga med att skriva exakt samma tecken i båda fälten för att verifiera ditt lösenord. När du är klar, klicka på 'Change password'

Kombinera stora och små tecken samt siffror/symboler för att skapa ett säkert lösenord.

Steg 5

Nu är du redo att logga in! 🎉