Kom igång
Hur man använder filter

Skapa och spara dina återkommande sökningar för att spara tid

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Filter är en bra funktion för att spara tid genom att du slipper göra samma filtreringar/sökningar om och om igen. Det gör det snabbt och smidigt att få fram den information du är ute efter.

Filter används i samtliga vyer i C2

Följ dessa steg för att skapa dina egna filter!

Steg 1. Öppna filtervyn

I det här exemplet ska vi skapa ett filter i kundkortsvyn. Klicka på ikonen i form av en tratt.

Steg 2. Skapa ditt filter

Ta fram ditt filter genom att klicka på en/flera av kategorierna och kryssa i rutorna för den data du vill ha ut som resultat. Klicka sedan 'Spara Filter Set' om du vill spara filtret för framtiden eller 'Sök' om du bara vill söka på detta en gång.

Steg 3. Namnge och spara ditt filter

Du kan ge ditt filter ett namn och välja om det ska synas för alla eller bara för dig.
När du sparat filtret så kan du också välja om du önskar att detta blir ditt standardfilter. Det innebär att varje gång du öppnar kundkortsvyn (eller den vy du nu skapat ditt filter i) så visas denna sökning direkt som standard.

Steg 4. Öppna och hitta dina sparade filter

Du hittar alla dina sparade filter i fliken Filter Sets.

📌 Denna funktion finns endast i Cirrus 2