Skapa en Performance Week

Lägg till Performance Week Cirrus 2 verktygslåda. Definera förväntningarna på dina säljare och skapa målsättningar på individnivå!

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Vi är inte alla stöpta i samma form och de olika styrkor som finns i ett team blir nu superenkelt att boosta 👏

I Performance week jobbar du med objectives – delmål. Dessa följer du sedan veckovis i dashboard och det blir tydligt vart styrkorna finns och såklart vart det finns utmaningar.
Detta öppnar upp för bra dialoger internt och repliken "Jag vet inte vad jag ska göra." eller "Jag vet inte vad som förväntas av mig" existrerar icke mer.

Vi mäter på aktiviteter, säljprojekt och leads.

Vi börjar med att gå igenom hur man sätter upp ett mål.

Steg 1 - Skapa ny Performance week
Gå till Inställningar > Tillval > Performance Week.

Klicka på Lägg till ny. Fyll i namnet, exempelvis vilken avdelning/person målet gäller för. Samt lägg till vilken period din PW gäller.

När du sätter datum sätt alltid perioden en måndag till söndag. Så får du korrekt mätning i dina Performance weeks!

Steg 2 - Editera
När du sparat första steget så plockar du upp den PW du vill editera genom att klicka på pennan för motsvarande PW i listan.

Steg 3 - Delmål

Här nedan ser du exempel för hur det ser ut om du skapar delmål för Säljprojekt.

Typ: Här väljer du om delmålet ska gälla Aktiviteter, Säljprojekt eller Leads.

Målsättning: Antal

Status: Beroende på vilken typ av mål väljer du här vilken status som räknas. Ex. Skapat.

Säljprojektstyp: Har ni flera olika typer av säljprojekt väljer du här vilket det gäller.

Kundklass: Gäller delmålet för alla era kundklasser eller ett par specifika. För att markera flera, håll in CTRL.

För att spara delmål. Klicka på Lägg till.

Steg 4 - Användare

Lägg till vilken/vilka användare detta ska gälla för. Samt period. När du valt användare och ställt in period klickar du på Lägg till för att spara.

Vi rekommenderar att inte skjuta för brett här utan att hålla målen smala och på så vis skarpa! 🗡️

När du är nöjd klicka på Spara nere till höger i modalen ✅

📌 Detta är ett tillval till Cirrus 2. Vill du veta mer så ta kontakt med din kundansvarige eller Customer Success teamet. Du når oss på: customercare@careofcrm.com eller i chatten i Cirrus 2!