Behörighet för användare

Vill du begränsa vad dina säljare kan se i ert CRM - såhär går du tillväga då.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Ibland vill man bara att en säljare ska kunna se sina egna kundkort eller sin avdelnings kundkort. Då går det att ställa in i fliken Behörighet när du öppnar upp respektive användare.

Gå till Användare genom att klicka på 'Övrigt' i sidomenyn och sedan 'Användare'.

Öppna modalen för användaren du önskar ställa in behörighet på.

I exemplet nedan har vi ställt in så att säljaren Anna Andersson endast kan se sina egna, Lars Larsson's och Lisa Davidsson's kundkort.

Man kan välja att göra inställningar på respektive användare som vi gjort här nedan eller att göra begränsningen per avdelning i kolumnen till vänster på samma bild.

📌 OBS! Har du gjort denna inställning för 1 användare i er portal behöver samtliga användare få behörighet. Annars ser alla användare, där behörighet ej är inställd, enbart sina egna kundkort.