Skapa aktiviteter i bulk

Med endast ett par klick kan du skapa aktiviteter för flera kundkort samtidigt. Snabbt och enkelt!

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Detta kan vara användbart vid flera olika scenarion. Tex. säg att du ska besöka kunder i Göteborgsområdet.

Istället för att då skapa en enskild aktivitet för varje kund så går du till kundkortsvyn och följer dessa steg.

Filtrera fram alla kundkort i Göteborg. Du kan givetvis spetsa sökningen ännu mer, enbart välja A-kunder exempelvis etc.

När du är nöjd, se till att antalet rader som visas rymmer ditt sökresultat

Sedan markerar du alla träffar och klickar på 'Skapa aktivitet'. Fyll i uppgifterna och så var det klart ✅