Objekt och avtal
Koppla aktiviteter till ditt objekt

Håll koll på service, merförsäljning och allt annat som rör din kapitalvara!

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Bjud in ditt service team till Cirrus 2 och börja samarbeta!
Att hålla koll på och dela din varas historik sparar tid. Schemalägg servicebesök kopplade till ditt objekt.

För att komma igång. Skapa en aktivitet och koppla ihop aktiviteten med ditt objekt.

⚠️Notera att du kan bara koppla aktiviteter till Objekt med existerande kontrakt.

Lägg till aktiviteten som vanligt genom att klicka på + i toppmenyn.

Under fliken objekt väljer du ditt objekt som aktiviteten är kopplad till och vips så var det klart!