Objekt och avtal
Anpassa dina objekt i inställningar

Skräddarsy era objekt med hjälp av kategorier och faktafält.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

För att redigera era objekt går du till Inställningar genom att klicka på Inställningar i menyn på din vänstra sida.

I menyn klicka på Faktafält och sedan Objekt.
Här kan du skapa exakt vilka faktafält du vill till ditt objekt 👇

Sedan gör du på samma sätt om du vill lägga till kategorier. 👇
Här har vi ett par förinställda kategorier att välja på och du kan lägga till dina egna också. Exempelvis Modellgrupp, Kontrakttyp och Kontrakt status.

Bara klicka på + Lägg till ny i högra hörnet för att sätta igång. 🚀

Här nedan kan du se exempel på hur faktafälten och kategorierna används på objektet och i objektets kontrakt.