Vanliga frågor
Jag kan inte logga in!
Updated over a week ago

Om du inte lyckas logga in kan det bero på lite olika saker.

Första steget är att kontrollera stavning på användarnamn och lösenord. Se till så inga mellanslag finns med i fälten.

Fungerar det ändå inte kan det vara så att ditt lösenord gått ut. Då är det dags att skapa ett nytt och det gör du lätt som en plätt genom att klicka på Glömt Lösenord under inloggningsrutan.

ℹ️ Skulle det ändå inte fungera så behöver du kontrollera med din CRM-administratör att ditt konto fortfarande är aktivt 👍