Order och offert
Order
Hur skapar jag en order?

Vi går igenom hur du skapar ordrar i Cirrus 2!

Updated over a week ago

1. För att komma igång klickar du på plustecknet. Klicka på Order för att komma vidare.

2. Nu kommer du till nästa steg vilket är att fylla i grundinformationen om ordern. Vilken kund det gäller etc.

3. Nästa steg är att fylla i samtliga uppgifter om din order samt lägga till de artiklar som din kund beställt. Här nedan kommer en beskrivning utav alla flikarna i modulen.

Översikt: Här lägger du in bland annat orderinfo, betalningsvillkor, om ordern är kopplad till ett säljprojekt etc.

Orderrader :Under fliken Orderrader lägger du till dina artiklar.

Faktafält: Du kan självklart skapa dina egna faktafält även för ordrar. Du sätter upp dessa i Inställningar.

Leverans: Här kan du ange om produkten är levererad, när och hur leverans ska ske, leveransadress med mera!

Dokument: Ladda upp eventuella tillhörande dokument till ordern här. Om du väljer "Skriv ut order" via de 3 prickarna bredvid spara-knappen hittar du även det dokumentet här sedan.