Artiklar
Hur använder man artikelvyn?

Här jobbar du enkelt med era artiklar. Uppdatera artikelinformation etc.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

I artikelvyn kan du, precis som i övriga vyer i Cirrus 2, göra skarpa filtreringar och få fram den information du är ute efter. Du hittar till artikelvyn under Övrigtfliken i den vänstra menyn.

Filtrera

Inne i artikelvyn kan du öppna filtreringen till vänster genom att klicka på ikonen i form av en tratt. Gör dina filterval och du får fram resultatet i listningen.

Massuppdatera artiklar

Önskar du uppdatera alla artiklar i ditt resultat. Kanske du vill byta artikelgrupp, lägga till ett faktafält eller något annat?

När du har ditt resultat bockar du då i kryssrutan bredvid fältet 'Namn'. Då markeras alla artiklar du valt att visa (kom ihåg att visa rätt antal resultat så du får med samtliga).

Nu kan du välja att 'Ändra' eller 'Ändra faktafält'.

Uppdatera information enligt önskat och klicka på 'Spara' ✅