Skapa en offert

Såhär skapar du en ny offert i Cirrus 2!

Updated over a week ago

I denna artikel kommer vi gå igenom hur du skapar en offert i Cirrus 2 från början till slut. 📁

1. Börja med att klicka på plustecknet i toppmenyn och välj Offert.

2. Nu får du fram vilket kundkort offerten skapas för. Här visas automatiskt det senaste kundkort du jobbade med. Skulle du vilja skapa offerten för en annan kund är det bara att använda sökrutan i fönstret för att få fram rätt kundkort.

3. När du klickat på Fortsätt hamnar du i Offert-modalen. Här kan du koppla offerten till säljprojekt, lägga till en beskrivning etc.

4. I fliken offertrader lägger du in vilka artiklar som ska finnas med på offerten.

Sök upp artikeln och klicka på 'Lägg till' för att spara den som en offertrad.

5. Under fliken faktafält kan du, precis som för övriga resurser i Cirrus, lägga in faktafält kopplade till era offerter. De kan både vara tvingande och frivilliga att fylla i.

6. Under fliken leverans sätts leveransdag, villkor etc. Vilka villkor och leveranssätt ni erbjuder kan ni lägga in i Inställningar > Kategorier > Order.

7. Under fliken Kopplingar kan du koppla offerten till vilken annan resurs du vill i Cirrus. Oberoende av kundkort. Ex. koppla offerten till det lead som genererade den.