Order och offert
Offert
Hur kopplar man sin offert till ett säljprojekt?

Koppla ihop din offert med ett säljprojekt för att få koll på det exakta värdet på era potentiella affärer.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

När du skapat både en offert och ett säljprojekt är det bara ett klick för att koppla ihop dessa. Det spelar heller ingen roll om du är inne på offerten eller på säljprojektet. Du kan göra det från vilken av modalerna som helst.

Offert

I fältet säljprojekt öppnar du bara rulllistan så kommer den att visa vilka aktuella säljprojekt du har på kunden/prospektet.

Säljprojekt

Är du inne i modalen för säljprojekt så väljer du fliken 'Offert' här kan du söka på offertnummer och du kommer också få förslag om vilken offert som kan länkas till säljprojektet.

Klicka på offerten och spara. Nu har ditt säljprojekt uppdateras med värdet av offerten 💰