Hur fungerar offertvyn?

Få en översikt av dina offerter

Updated over a week ago

Du hittar offertvyn bland övriga vyer i menyn på vänster sida.

Här kan du likt övriga vyer i Cirrus 2 göra skarpa filtreringar för att få fram den data du är ute efter.

Här kan du bland annat göra detta:

• Massuppdatera status så ni säkertställer att ni har korrekta och relevanta offerter aktiva.

• Ändra ansvarig på offerter - har en säljare slutat och den nya ska ta över dennes offerter. Då gör ni det snabbt och enkelt här.

• Uppdatera betalningsvillkor/leveransvillkor.

• Lägga till/uppdatera faktafält.

Här nedan visar vi ett par olika scenarion 👇

Scenario 1 - förfallna offerter.

Jag som säljchef vill kunna följa upp så att vi inte har förfallna offerter vi inte agerat på.

Då går jag till offertvyn och öppnar filter. Välj Status och vilken status du vill visa. I det här fallet 'Förfallen'. Välj vilka ansvariga du vill se eller om du vill se allas förfallna offerter och klicka på sök.

Scenario 2 - en säljare har slutat och en ny ska ta över dennes offerter.

Jag vill på ett enkelt sätt flytta över aktiva offerter till en annan säljare.
I offertvyn väljer jag då i mina filter att visa offerter tillhörande den säljare som slutat genom att välja hens namn under Ansvarig.

När offerterna är listade ser jag till att listan visar hela resultatet, markerar alla och klickar på Ändra.

Nu kan jag massuppdatera dessa offerter och flytta över dem till den säljare som ska ta över ✅