Aktiviteter och kalender
Massuppdatera dina aktiviteter.

Uppdatera dina aktiviteter i bulk för att spara tid och energi!

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Du kan enkelt uppdatera informationen i dina aktiviteter i bulk med några få klick.

1. Gå till aktivitetsvyn och markera de aktiviteter du önskar uppdatera och klicka på Ändra.

2. Till höger har det nu öppnats en ruta där du kan uppdatera följande information:

Utförd: Här kan du välja ifall aktiviteterna är utförda eller ej.

Typ av aktivitet: Du ändrar aktivitetstypen här. (Aktivitetstyper kan man lägga till/ta bort eller redigera i Inställningar)

Ansvarig: Ändra vem som är ansvarig för aktiviteterna här

Datum: Välj ett nytt datum för aktiviteterna.

Resultat: Uppdaera aktiviteternas resultat här

Taggar: Här kan du rensa befintliga taggar, skapa nya eller välja bland befintliga.

Samma princip gäller när man vill ändra faktafält på flera aktiviteter samtidigt.

3. När du är klar klickar du på Spara.

Klar! 🎉