All CollectionsArtiklar
Ta bort artiklar

Lär dig hur du inaktiverar artiklar här!

CustomerSuccessTeam avatar
Written by CustomerSuccessTeam
Updated over a week ago

För att ta bort en artikel så inaktiverar du den dvs. den tas inte bort helt och hållet. Detta för att inte förstöra någon historisk data.

1. Gå till Artikelvyn genom att gå till Övrigt i menyspalten lägst till vänster. Klicka på Artiklar.

2. Välj artikel du önskar inativera och bocka ut rutan bredvid Aktiv. Spara.

Nu har du inaktiverat artikeln.

3. Du hittar dina inaktiverade artiklar genom att filtrera fram inaktiva artiklar. Du kan även klicka upp dessa och aktivera dem på nytt.