Massuppdatera dina kundkort

Uppdatera dina kundkort i bulk för att spara tid och energi!

CustomerSuccessTeam avatar
Written by CustomerSuccessTeam
Updated over a week ago

Du kan enkelt uppdatera informationen i dina kundkort i bulk med några få klick.

1. Gå till kundkortsvyn och markera de kundkort du önskar uppdatera och klicka på Ändra.

2. Till höger har det nu öppnats en ruta där du kan uppdatera följande information:

Aktiv: Om du vill aktivera eller inaktivera kundkorten - Ja/Nej

Kundklass: Ändra kundkortets kundklass

Kundgrupp: Ändra kundkortets kundgrupp

Besöksfrekvens: Ändra hur ofta kunden besöks

Ansvarig: Ändra vem som är ansvarig för kundkorten här

Ansvarig2: Ändra vem som är ansvarig2 för kundkorten här

Taggar: Här kan du rensa befintliga taggar, skapa nya eller välja bland befintliga.

Samma princip gäller när man vill ändra faktafält på flera kundkort samtidigt.

3. När du är klar klickar du på Spara. ✅