Integrationer och API
Aircall och Cirrus 2 - Såhär kommer du igång!

Hur kan jag ringa med Cirrus 2?

Updated over a week ago

Vi har en koppling till den telefonileverantören Aircall som erbjuder en otroligt smidig och modern telefonilösning som är en perfect match med Cirrus 2.

Du skaffar ett abonnemang hos Aircall, laddar ned appen och tillägget i webbläsaren.

Skapa dina telefoniaktivitetstyper i Cirrus 2 och Voilá! Redo att köra igång 👏

Vi går här igenom steg för steg hur du sätter upp kopplingen 👇

1. Skaffa konto hos Aircall.io ✅

2. Här laddar du sedan ned tillägget till din Chrome webbläsare LÄNK!

3. Gå till Microsoft Store för att ladda ned Aircalls widget. Klicka här för att komma direkt till sidan för nedladdning.

4. Ladda ned mobilappen i AppStore eller GooglePlay. Sök efter Aircall.

5. Nästa steg är nu att skapa dina aktivitetstyper i Cirrus. Du behöver en för inkommande samtal och en för utgående. Vi rekommenderar att de aktivitetstyper du väljer är avsedda för att enbart användas mot Aircall. Du kan kalla dem vad du vill i exemplet nedan har vi valt "Incoming call" och "Outgoing call".

Gå till Övrigt > Inställningar > Kategorier och välj Aktivitetstyp. Till höger ser du då en knapp som heter "Lägg till".

6. I nästa steg går vi tillbaka till Aircall, nu ska vi göra sammankopplingen.
    Logga in i Aircall i din webbläsare.

7. Klicka på Integrations i menyn på den vänstra sidan.

8. Hitta och välj Care of CRM bland de integrationer som finns. Installera ✅

9. I nästa steg är det dags att välja aktivitetstyp! Det är nu du väljer de aktivitetstyper du skapade i steg 5.
    Klicka sedan på Continue!

10. Godkänn kopplingen genom att klicka på "Authorize".

11. Här kan du välja vilka nummer du vill integrera med Aircall. Du kan lägga till eller ta bort nummer senare också.

12. Efter du gjort detta kommer du få en bekräftelse på skärmen att allt är klart. Du kan stänga rutan och börja dela information mellan Cirrus och Aircall.
    Bra jobbat! 🎉