Kopplingar

Låt Cirrus CRM hjälpa dig bygga nätverk

Updated over a week ago

Vill du ha en större inblick i ditt nätverk? Med Kopplingar har du möjlighet att koppla ihop resurser fritt med varandra i Cirrus CRM. I denna artikel går vi igenom.

• Uppsättning av kopplingar i Inställningar

• Två exempel på hur du skapar en koppling

• Vilka sökbegrepp du kan använda när du skapar en koppling

Inställningar

I Inställningar under Tillval > Kopplingar kan du sätta upp vilka resurser du vill ska gå att koppla ihop. Samtliga eller bara vissa utvalda. Välj JA eller NEJ och klicka sedan på Spara och du är redo att köra igång 🚀

Skapa en koppling mellan kundkort och kontaktperson

I detta exempel visar vi hur du från kundkortsmodalen skapar en koppling till en kontaktperson tillhörande ett annat kundkort.

1. I kundkortsmodalen ser du nu en flik för 'Kopplingar'. Denna kommer du att se på alla resurser där du godkänt att man ska kunna genomföra kopplingar.
    ℹ️ Med resurser menas: kundkort, kontakter, aktiviteter, objekt, offerter etc.

2. Klicka dig in på fliken och välj 'Lägg till'
    Välj 'Kontakter' i rullistan och sök sedan på förnamn, efternamn eller kundkort för att få träff på kontakter. En fullständig lista för sökbegrepp finner du längst ned på denna sida.
    Glöm inte att namnge din koppling för att det ska vara tydligt hur dessa hör ihop.
    I detta exempel har vi lagt in Jenny Andersson, VD på Advokatföretaget som styrelsemedlem hos Inredningsföretaget AB.

3. Då var din första koppling klar! Du kan nu se kopplingen både inne på kontakten du lagt till och på kundkortet ✅

Skapa en koppling mellan kundkort och objekt

1. På samma sätt som i föregående exempel kan du öppna antingen kundkortet eller objektet och klicka på fliken 'Kopplingar' och därefter 'Lägg till'.

2. Nu väljer du vilken typ av resurs du vill koppla kunden till och skriver därefter in namnet på objektet som sökbegrepp.

Sökbegepp inom kopplingar

1. Kundkort: Namn, namn 2, organisationsnummer

2. Kontakter: Förnamn, Efternamn, Kundkort

3. Aktiviteter: Förnamn, Efternamn, Datum (åååå-mm-dd), Kundkort

4. Säljprojekt: Titel, Kundkort, Säljprojektsnummer

5. Lead: Titel, Förnamn, Efternamn

6. Projekt: Projektnamn

7. Objekt: Objektnamn, Serienummer

8. Offert: Offertnummer, Kundkort, Förnamn, Efternamn

9. Order: Ordernummer, Kundkort, Förnamn, Efternamn