Supersök

Vill du anpassa sökfunktionen i Cirrus CRM?

Updated over a week ago

Supersöken är en stark och anpassningsbar funktion i Cirrus CRM. Med hjälp av den kan du styra vilket resultat du vill få ut av dina sökningar.

Du kan söka på följande resurser i Cirrus CRM.

• Kundkort

• Kontaktpersoner

• Säljprojekt

• Objekt

• Order

• Offert

Anpassa

För att anpassa Supersök så går du till Inställningar > Mitt konto > Supersök.

Här kan du välja följande:

1. Hur ditt resultat ska sorteras samt om du endast vill visa aktiva kunder och kontakter.

2. Om du enbart vill få resultat från en eller flera specifika kundkortstyper. Säg exempelvis att du i din roll som KAM enbart jobbar mot L/XL-kunder. Då kan du välja att begränsa sökningen för att få ett relevant resultat just för dig. Du kan såklart fortfarande hitta kundkort av alla typer i Kundkortsvyn.

Du kan också välja att få ett större eller ett mindre resultat i antal träffar i listan. 15, 30 eller 100 träffar.