Utmaningar

Tävla mot dina kollegor i Cirrus CRM!

Updated over a week ago

Är du företagets okrönte kung/drottning vad gäller effektivt arbete i ert CRM?

Här kan du få det svart på vitt och utmana dina kollegor i att lägga i en extra växel 🏎️

Skapa en utmaning

För att skapa en utmaning klicka på + i toppen av Cirrus och välj Utmaning.

Nu får du välja hur länge utmaningen ska pågå. En dag, en vecka eller en månad och vilka kollegor du vill utmana.

Välj först typ av utmaning och markera sedan kollegorna du vill utmana i listan och klicka på 'Skicka utmaning'

Det som händer sedan är att den/de kollegor du utmanat får en notis direkt eller nästa gång de loggar in i Cirrus. Nu får de välja att acceptera utmaningen eller att avböja 🐔

När de accepterat kan alla följa hur det går under fliken 'Tävla' som du hittar på dashboard.

Vad ger poäng?

Inget fuskande möjligt här inte 😉 Vi har ett dolt regelverk med tumregeln att hög aktivitet och effektivt arbete ger dig poäng.

Exempel på detta kan vara att:

• Skapa aktiviteter

• Utför dina aktiviteter i tid 🕐

• Logga in dagligen

• Koppla ihop aktiviteter med säljprojekt

• Flytta säljprojekten framåt

• Boka aktiviteter åt en kollega

Etc.

Så desto mer effektivt du nyttjar Cirrus, desto mer poäng kommer du tilldelas! 👑