Release Notes
Vad betyder kategorierna i Cirrus CRM Release Notes?

Vi går igenom de olika typerna av release notes som vi släpper till Cirrus.

CustomerSuccessTeam avatar
Written by CustomerSuccessTeam
Updated over a week ago

Cirrus Core = Webbversionen av Cirrus CRM (cirruscrm.io).

iOS App = Cirrus CRM app för iOS.

Android App = Cirrus CRM app för Android.

New Feature = En ny funktion som tidigare inte funnits.

Improvement = En förbättring av en redan befintlig funktion.

Updated Feature = En uppdatering av en befintlig funktion. Exempelvis en uppdatering som förändrar arbetssättet alt. en ny funktion i funktionen.

User Request = Betyder att funktionen har implementerats tack vare att flera kunder och användare har efterfrågat funktionen.