Säljprojekt
Skapa delmål för säljprojektet

Vilka punkter behöver vara klara innan säljprojektet får flyttas till nästa steg?

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Era delmål i säljprojektet presenteras som checklistor. Ni kan ha olika delmål per steg och även välja om det ska vara obligatoriskt att utföra dessa innan säljprojektet får flyttas till nästa steg.

Gör såhär för att skapa delmål

Gå till Inställningar > Kategorier> Typ Av Säljprojekt/Steg.

Här ser du en lista av olika säljprojektstyper och deras steg.

Med pennan längst till höger redigerar du själva stegen och deras namn. Med pennorna placerade vid varje steg redigerar du själva steget.

Klicka på den inre pennan som motsvarar steget du vill lägga till delmål för ✏️

Nu får du upp denna ruta 👇 I den vänstra kolumnen kan du skapa upp till 5 delmål per steg i säljprojektet. Du kan skriva vad du vill och med checkboxarna väljer du om delmålet ska vara obligatoriskt att utföra eller inte ✅

Mer om obligatoriska delmål

Du som skapar delmålen för säljprojektet väljer om delmålet ska vara obligatoriskt eller inte.

Om du väljer att göra ett delmål obligatoriskt går det inte att flytta fram säljprojektet förrän det är utfört. Flyttar du däremot säljprojektet bakåt kontrolleras inte dessa.

Här ser du ett exempel på obligatoriska (röda) och valfria delmål (blå) i steget Presentation.