Säljprojekt
Sätt upp en ny typ av säljprojekt

Sätt upp en säljprojektstyp som ligger i linje med er affärsprocess.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

I Cirrus kan du ha flera olika typer av affärsprocesser som innehåller olika steg beroende på vilka behov ni har.

I ert CRM ingår en standardmall till att börja med som ofta anpassas efter ert unika behov. Kommer ni på längre fram att ni vill ändra eller lägga till säljprojektstyper hjälper vi gärna till med detta men det går också enkelt att lösa själv.

Innan du sätter igång tänk på följande 👇

❗ Kom ihåg att aldrig ta bort en säljprojektstyp utan att ha flyttat era aktiva säljprojekt först!

För att skapa en ny typ av säljprojekt går du till Inställningar > Kategorier> Typ Av Säljprojekt/Steg.

Klicka på "Lägg till ny" längst uppe till höger.

Lägg till stegen i säljprojektstypen och klicka Enter för att spara och komma till en ny rad.

Sorteringen anger i vilken ordning stegen kommer