Skapa topplistor i Cirrus CRM

Vem säljer mest eller vilken kund drar in mest? Möjligheterna är stora i topplisteverktyget i Cirrus

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Skapa dina egna topplistor i Cirrus CRM!

Vill du på ett enkelt och snabbt sätt kunna följa vilken kund som står för majoriteten av er försäljning? Eller kanske se hur det vem hos er som kontaktar flest leads? Med topplistor finns det så många möjligheter att se en ranking utav det som är relevant för just er! 🥇

Såhär skapar du en topplista:

I detta exempel skapar vi en topplista för Försäljning per användare för att se vilken säljare som har det högsta försäljningsvärdet.

1. I dashboard kan du nu se alternativet Topplista intill Nyckeltal och Målsättningar. Klicka på fliken topplista så kommer du sidan där alla topplistor visas. Klicka på + Ny topplista för att skapa en ny.

2. Först väljer du vilken typ av topplista du vill skapa. Det finns många alternativ för våra olika resurser så titta igenom och kanske får du nya ideér på saker ni kan tävla i.

Namnge topplistan, sätt hur många säljare den ska inkludera samt vilket intervall. Du kan också ange specifika användare eller ordertyper om du vill.
    Alla fält markerade med stjärnor behöver finnas med.

3. Klicka på spara och sedan är det klart ✅

Var hittar jag och administrerar topplistorna?

Du hittar till topplistorna genom att gå till dashboard och klicka på fliken 'Topplista'.

Där ser du alla era topplistor och du kan själv sortera i vilken ordning du vill se dem genom att dra och släppa dem.
Observera att ordningen du sätter är individuell och påverkar inte ordningen för dina kollegor.

Vem kan se topplistan?

Du som skapat topplistan väljer vilka du delar listan med i funktionen 'Dela'. Har du inte valt någon annan användare här så är det bara du som ser listan.

Vem kan redigera topplistan?

Endast du som skapat topplistan kan redigera eller ta bort den.