Anpassa Cirrus
Välj egen startsida

Varje användare kan välja sin individuella startsida som visas när du loggar in

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Vill du komma direkt till kalendern när du loggar in i Cirrus? Eller vill ni ha en användare för att specifikt visa era KPI:er eller topplistor på en TV-skärm på kontoret?

Detta är enkelt att ställa in i Cirrus ✨

Gå bara till Mitt konto under Inställningar och välj fliken Anpassa. Här listas alla de olika sidor du kan välja att landa på vid inloggning i Cirrus CRM.

Obs. att detta är inte att förväxla med Cirrus Dashboard. Klickar du på Dashboard eller Cirrusloggan kommer du fortsatt att skickas dit.