Aktiviteter och kalender
Lägg till deltagare i en aktivitet

Hur lägger jag till kollegor och kontaktpersoner i min mötesbokning?

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

För att lägga till andra deltagare i din aktivitet så öppnar du aktiviteten och väljer fliken "Deltagare".

Här kan du antingen söka på person, kundkort eller resurs eller andra användare i er portal.

1. Börja med att markera vilken typ av person du vill söka efter. Användare, Resurs eller Kontakt. Skriv ditt sökord eller klicka på Sök direkt för att få fram ett resultat.

2. Här har vi fått fram ett resultat på övriga användare i portalen då vi vill lägga till dem som deltagare i mötet. För att lägga till markerar du bara personen i listan och sedan är det klart. Nu kan du spara din aktivitet eller göra en ny sökning för att lägga till ytterligare deltagare ✅