Aktiviteter och kalender
Kopiera och skapa återkommande aktiviteter

Ska du lägga in tex ett återkommande veckomöte i Cirrus eller undrar hur du snabbt lägger in din semester i kalendern. Här visar vi hur!

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Snabb kopiering ⏱️

Lika enkelt som snabbt. Håll in Shift på tangentbordet och dra aktiviteten till den dag/tid du önskar att flytta den till.

Återkommande aktiviteteter ♻️

Mycket användbart för att lägga in återkommande möten, månadsmöten, semestrar etc.

1, Skapa den första aktiviteten som vanligt och spara.

2, Via prickarna så väljer du "Kopiera".

3, Ställ in mellan vilka datum detta ska inträffa samt hur ofta (notera att du kan göra bokningar 1 år i förtid). Klicka sedan på knappen "Kontrollera" för att förhandsvisa vilka dagar du skapar aktivteten för till höger i bild. Bocka ur om någon inte ska tas med och klicka på spara.

Nu är dina aktiviteter skapade ✅