Google Synk
Aktivera Gmail-tillägg för Chrome

Med tillägget kan du synka över utvalda mail från din Gmail till Cirrus

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

För att tillägget ska fungera behöver er organisation vara användare utav Google Workspace och en administratör behöver ge vår app åtkomst till användarnas data.

Det går endast att använda tillägget i webbläsaren Google Chrome.

Det görs genom att följa googles instruktioner via länken nedan och ange vårt Client ID,: 169216095084-foo8k9ug2m6cohp16q9vjbtghtvaj5d6.apps.googleusercontent.com