Aktiviteter och kalender
Så arbetar du med aktivitetsfrågor

Addera enkla checklistor på specifika aktivitetstyper

CustomerSuccessTeam avatar
Written by CustomerSuccessTeam
Updated over a week ago

Genom att använda "Aktivitetsfrågor" kan du enkelt addera en checklista som dyker upp på högersidan med unika frågor som användaren får bocka för som utförda.

Aktivitetsfrågorna ställs in på respektive aktivitetstyp i Inställningar -> Kategorier -> Aktivitetstyper -> Frågor.

Lägg till en ny aktivitetstyp eller redigera en befintlig aktivitetstyp för att kunna lägga till frågorna. Skriv i dina frågor styckvis och tryck på ENTER för infoga. Spara sedan aktivitetstypen.

Viktigt att veta!

• Frågorna dyker ENDAST upp när den valda aktivitetstypen används.

• Det går endast att skapa frågor som har en checkbox.