Konfigurera CRM-poäng

Tävla internt och se vem som är ett ess på att arbeta i CRM

Updated over a week ago

Med CRM-poäng kan ni sätta upp ett, för er, unikt regelverk och avgöra vilka aktiviteter som ger CRM-poäng. Således får ni en god bild över vilka i teamet som nyttjar verktyget till fullo.

För att se hur du skapar en budget för CRM-poäng - klicka här!

Ni kan till exempel bestämma att alla möten ger poäng men fysiska möten ger högre poäng än ett digitalt.

Eller att om man genomför 10 kundmöten på en vecka får man höga poäng.

Skapa regelverket för CRM-poäng

1. Gå till Inställningar > Tillval > CRM-poäng. Klicka på "Lägg till ny" för att skapa en ny regel.

2. Här anger du följande:

-Namn på regeln.
    -Antal aktiviteter man ska genomföra/skapa för att få poäng.
    -Hur många poäng regeln ger användaren.
    -Under vilken period regeln gäller.
    -När poäng beräknas.
    -I vilken status poängen kickar in.
    -Vilken/vilka aktivitetstyper regeln gäller.
    - Om regeln bara ska gälla för vissa kundkortstyper samt vissa användare.

3. Klicka på spara ✅